SOCIAAL PLEIN TIEL, STAP DICHTERBIJ

16-03-2018, 16:32 | Lezersnieuws | Marjon

Het ontwikkelen van Sociaal Plein Tiel is het initiatief van enkele Tielse vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar nieuwe huisvesting. Zij hopen door bundeling van hun krachten te komen tot een gezamenlijk onderkomen met als doel een nog betere dienstverlening aan hun doelgroep en het bereiken van kostenbesparing door het delen van faciliteiten.

 

Inmiddels is er een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het Sociaal Plein. Vertegenwoordigers van drie vrijwilligersorganisaties vormen nu tezamen de stuurgroep voor het initiatief en zij hebben subsidie ontvangen waardoor zij nu écht aan de slag kunnen gaan. Zij hebben een adviseur in de arm genomen van de Sesam Academie, gespecialiseerd in vrijwilligerswerk, voorts hebben zij een projectleider aangesteld die nu het zg. haalbaarheidsonderzoek gaat verrichten. Eind dit jaar moet duidelijk zijn of er draagvlak is voor het beoogde project en of het gerealiseerd kan worden. 

 

De stuurgroep bestaat uit Kringloopwinkel Secunda, Kleding- en speelgoedbank KLESTEO en Volksuniversiteit West Betuwe, daarnaast zijn er nog vier organisaties die in de hopelijk nabije toekomst mee gaan verhuizen.

Voor meer informatie: www.sociaalpleintiel.nl, https://www.facebook.com/sociaalpleintiel/

 

Wilt u meer weten? Heeft wellicht uw vrijwilligersorganisatie interesse? Neem gerust contact op.