Blik op Theater zoekt onvergetelijke verhalen

15-11-2017, 09:12 | Lezersnieuws | Nadine Kokkelkoren

Blik op Theater zoekt onvergetelijke theaterverhalen voor online platform. Ben je ten huwelijk gevraagd in een theater? Misschien wel eens in slaap gevallen tijdens een voorstelling? Je eerste liefde ontmoet? Werd je op het podium geroepen? Blik op Theater is op zoek naar deze spannende, romantische, grappige en bijzondere verhalen!

Recentelijk gelanceerd: online platform Blik op Theater
Oktober j.l. hebben oprichters Thyra de Groot (23) en Nadine Kokkelkoren (24) het platform Blik op Theater gelanceerd. Blik op Theater staat voor de veelzijdigheid van theater en streeft ernaar jongeren hierover te informeren en enthousiasmeren. Blik op Theater heeft de ambitie om de diversiteit van theater zowel schriftelijk als visueel in kaart te brengen.

Bijzondere herinneringen
Medewerkers van theaters die verliefd worden, bezoekers van voorstellingen die verrast de zaal uitlopen en zo zijn er vast nog vele verhalen van ervaringen en herinneringen in en rondom theater en deze verdienen het om gedeeld te worden. Daarom roept Blik op Theater iedereen op zijn of haar herinnering te delen en misschien krijgt jouw verhaal dan wel een podium op www.blikoptheater.nl. Stuur een e-mail met jouw verhaal naar info@blikoptheater.nl en er wordt contact met je opgenomen.