Film: Bridget Jones's baby

04-02-2018, 10:51 | Lezersnieuws | Judith Keyser

Datum:

woensdag 14 februari 2018, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Pietersweer 34
Bibliotheek Hardinxveld
Hardinxveld-Giessendam

Helemaal in de sfeer van Valentijnsdag kunt u op woensdagavond 14 februari genieten van een romantische komedie in bibliotheek Hardinxveld. Bridget Jones, het populaire boekpersonage dat uitgroeide tot een filmicoon, is weer goed op dreef in de inmiddels derde film, dit keer gebaseerd op columns van Helen Fielding.

'En ze leefden nog lang en gelukkig' blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones. Na haar break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan. Maar dan ontmoet ze de onweerstaanbare Jack en haar liefdesleven staat weer op d?r kop. Hij heeft alles wat de Britse Mr. Darcy mist. Tot haar grote schok blijkt Bridget ook nog eens in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is?

Praktische informatie Datum: woensdag 14 februari Tijd: 20.00 - 22.30 uur Locatie: Bibliotheek Hardinxveld Toegang: ?5,- voor leden, ?7,50 voor niet-leden